Werken bij MC Meubelen?

Het werken bij MC Meubelen doe je niet alleen om de inspirerende werkomgeving maar ook vanwege het plezier! Je krijgt alle ruimte om daar je energie en inspiratie uit te halen. Initiatief, doorzettingsvermogen en enthousiasme worden enorm gewaardeerd. Of je nu als verkoopadviseur de klanten inspireert of als winkel/transport medewerker de klanten blij kan maken met hun nieuwe artikelen. Iedereen die bij ons werkt, levert met zijn of haar enthousiasme een belangrijke bijdrage aan de totale winkelbeleving van winkelen bij MC Meubelen of deleukstemeubels.nl.

Vacature Transport/magazijn medewerker (bijrijder/bezorger) Fulltime

Wij zijn per direct op zoek naar een fysiek sterke, representatieve, enthousiaste fulltime Transport/magazijn medewerker (bezorger/bijrijder). Je helpt met het ontvangen en klaarzetten van de meubels voor klanten in het magazijn. Je bezorgt meubels en woonaccessoires bij onze klanten, die soms ook gemonteerd en/of uitgepakt moeten worden.  Daarnaast verricht je klussen op en rondom de winkelvloer zoals het (ver-)plaatsen van meubels, onderhoudswerkzaamheden, reparaties of kleine technische werkzaamheden. Het hebben van 2 rechterhanden en een rijbewijs B is bij deze functie van belang.  De werktijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur  tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17 uur. Werken op zaterdag is een vereiste. Bel gerust naar één van de MC Meubelen winkels of met deleukstemeubels.nl. Ook mag je bellen met John: 06-52042484.

Stage!

We hebben per direct stageplekken op de winkelvloer in Amsterdam en Maarssen. De werkzaamheden variëren van het adviseren van de klanten bij de aanschaf van accessoires en meubelen, het bevoorraden van de winkel, het op orde houden van de verschillende kamers in de winkel en het stylen hiervan, tot het meewerken aan het logistieke proces en onderhouden van onze webshop deleukstemeubels.nl. Vind je het ook leuk om een bijdrage te leveren aan onze Social media, dan kan dit! We zoeken iemand met passie voor interieur, verkoop en lifestyle. Zowel fulltime als parttime stage mogelijk. Bel gerust naar één van de MC Meubelen winkels of met deleukstemeubels.nl: 0345 573875